Veckans starter

I morgon är det Romme och eftermiddagstrav lopp 3  med Tempest. Eftersom han har strulat till det för sig så får han harva runt i breddlopp. Spår 12 bakom bilen lyckades han få också. Ha kändes i alla fall väldigt snärtig och spänstig i dag och han går lika som sist. Hoppas jag får rycka tussarna på honom i morgon då jag tror att det kan ge effekt.

På Torsdag är det Örebro lopp 3 med Ramon Dekkers. Är en fin häst i grunden men har varit sen i utvecklingen och var nära att stryka med i vintras till sviterna av en mindre lyckad kastration. Han känns på g nu och får smygas i gång i loppen. Lasse Punkari rattar enligt ägarens önskemål och jag hoppas att han gör en bra insats. Skor och ev helstängt huvudlag.

På Fredag ska jag upp till Bollnäs och köra Jennifer Tillmans utmaning. Kör Lalle Young som kommer med två raka triumfer. Återstår att se om jag kan styra in honom till ytterligare en. Det va halvhyggliga hästar ändå emot….

De hästar som kommit nya in i träning har fått pusta lite och kördes gång idag.  Känns fina båda två.

Körde lite tuffare jobb på rakan med tvååringarna förra veckan och det var verkligen med ett leende på läpparna. Todaysfreshair och A taste of honey kändes riktigt fina!!