Strykningar på V75

Mycket sjukstuga på mina hästar nu… Tyvärr så tvingas jag stryka mina hästar från Söndagens V75 tävlingar på Dannero. Synd eftersom båda hade lopp i kroppen efter uppehåll och kändes väldigt fina senast. Hoppas dom kryar på sig snabbt.

Rolex Bigi går till operation nästa vecka och kommer vara borta en längre period den här gången. Han är annars pigg och glad och trivs i sin stora hage med hus. Global Tribunal och Unique Findings får gå i hage en vecka till innan det är dags för igång sättning för deras del.

Tvååringarna kändes väldigt fina på rakbanan i Måndags. Dom har fått någon veckas semester och har tagit det på rätt sätt. Tempest var jag väldigt nöjd med senast, trots att det finns väldigt mycket att slipa på i uppförnadet påtävlingsbanan. Han startar på Romme på Tisdag igen. Får testa auto denna gång men fick ett tråkigt spår 12. Går lika som sist och får han en bra resa och sköter sig så borde han räcka långt.

Nya ägare har anslutit sig till min “tjejhäst” A Taste Of Honey. Väldigt roligt! Hon är nu slutsåld och jag är glad och stolt att dom väljer att satsa på mig.  Det kommer vara ett gott gäng som äger henne. (Finns för övrigt andelar kvar i Todaysfreshair)

relativt lugnt med starthästar den här veckan. Såg precis Markus och On the line gå i mål som trea på Solvalla.  Han ser inte ut som en glänsare men gör det verkligen bra.