Hästägarträff & positiv debut av Ramon

Avlutar en skön vecka med lite uppdatering av hemsidan. Har varit otroligt mycket jobb men hästarna känns fina och vädret har varit bra så då går det lätt.

I Tisdags startade ju Tempest på Romme. Från spår 12 var han 4:a på nytt rekord. Men tyckte ändå inte att det var det rätta trycket i honom. Tyvärr så hade han halsinfekton när han startade så han får pausa en vecka.

Ramon Dekkers gjorde sin tävlingsdebut på Örebro i Torsdags. Från ett bakspår gick han fram i dödens ganska omgånde och jag var klart nöjd med honom. Han slutade tvåa bakom ledarhästen som ledde hela vägen och han behövde ha det här loppet i kroppen. Förhoppningsvis lär han gå framåt ännu mer till nästa gång.

I dag så höll jag ägarträff för tjejhästen A taste of honey. Visade upp henne i ett snabbjobb och  sedan avslutades träffen med en fika. Hon visade upp sig på ett bra sätt och alla verkade nöjda och glada. Hoppas på den här tjejen nästa år!

Inga kommande starter den här veckan . Däremot så är det Wenngarns auktion på Tisdag och jag längtar verkligen! Ska bli riktigt kul att besiktiga unghästar.

Avslutar med en bild på nästan hela ägargänget och Honey.

IMG_0009