V75 vinst med Storm Cloud

12874082_10154177209634610_896108385_o

Redan onsdag igen. Senaste veckan har varit minst sagt hektisk men ändå väldigt rolig! Har tyvärr inte hunnit med att uppdatera hemsidan så som jag önskar.

Tävlingarna från i Lördags är något vi sent kommer att glömma. Vi fick nämligen sätta dit våran Storm Cloud på V75. Jättekul och är så tacksam för alla gratulationer. Quite Windy gjorde det också väldigt bra som 3:a i sitt lopp med lite störningar på vägen och var faktiskt inte tom i mål.

I måndags startade On The Line och Twilight Eyes på Färjestad. On The Line var iallafall ett fall framåt och slutade trea i sitt lopp om än att han fortfarande ger ett lite segt intryck i loppen. Twilight fick en resa i rygg på ledaren men var inte som bäst för dagen så hon får ta igen sig lite nu.

Under Tisdagen startade Coktail Bar på lunchen och slutade tvåa på en bra tid. Han behövde loppet och går förhoppningsvis framåt med det innanför västen. Chris Tomlin Am startade också men felade från start och var faktiskt en stor besvikelse. Några utrustningskorrigeringar tills nästa gång så får vi hoppas på en bättring.

På Torsdag startar Fourteenosix på Gävle lunch trav. Spår 8 bakom bilen är tråkigt men vi testar skoryck och ryckhuva för första gången. Hon har varit en besvikelse två sista gångerna men hoppas att ändringarna kan ge effekt. Under

Fredagen åker Rasken Q.C till Romme för att starta i lopp 4 från spår 7 bakom bilen. Tråkigt spår och ganska bra hästar emot gör att vi ligger lågt. Inga ändringar är aktuella. Platschans vid klaff med loppet. De unghästar som blivit opererade har nu joggat på i en vecka och allt verkar bra.

Resterande hästar har denna vecka fått börja gå fartlekar 3 ggr i veckan . Dom verkar tycka att det är kul och känns pigga och fina. För övrigt är det väldigt skönt att våren är här och att banorna är smäll fina hemma.