Våren i fullfart!

Nu börjar det nalkas vår. Förra veckans starter var mestadels till belåtenhet. Quite Windy och Storm Cloud gjorde fina insatser på V86. Tempest lopp på lunchen var struligt med många omstarter och tyvärr så gjorde han bort sig med galopp i den giltiga. Kändes fin efter. May var lite blek på lunchen. Var ju rejäl tjällossning så banan var svårbemästrad för henne. Sprang och sökte fäste hela loppet. Gick något bättre över upploppet där spåren längst ut fortfarande var frusna. Får ändå gå på en koll hos veterinären. I morgon är det kvällstrav på Sundbyholm.

Tre hästar ut från stallet. Twilight Eyes gjorde det ju bra senast men hoppade när kusken letade lucka. Känns bra hemma och vi hoppas på en bra insats igen. Går oförändrat. Special Edition gör årsdebut. Har tränat på i vinter och gått två rundbabejobb . Möter bra motstånd men hoppas att han kan få gå i ledningen. Coktail Bar går ut i ett ganska tunt lärlingslopp från ett tråkigt spår 7 över korta häcken. Tränar väldigt bra och hoppas på en fin insats . Han ska laddas men kan vara lite ringrostig efter uppehåll . Det är en häst vi hoppas kommer kunna utvecklas under året. På onsdag åker hi till Romme med Tempest. Fick springspår i ett väldigt öppet lopp. Men måste köras bakifrån!! En kantboll vid maxklaff. Inga ändringar.

På lördag åker jag och Jenny till Kalmar med Quite Windy och Storm Cloud. Stormen fick spår 8 i ett vidöppet lopp. Tråkigt spår med viss vingelrisk men vi kommer att höra ett försök . Ska smygas och kommer gå barfota r.o och få på sig light varianten av jänkarvagn . Windy fick spår fyra i ett jämnt lopp. Några höjer sig extra och jag hoppas verkligen att det blir körning hela vägen då windy är stark och normalt så går han starkt tillslut. Barfota r.o även på honom. Vi hoppas nu på en härlig vårvecka!