Nu börjas det våras i luften

Banorna är superfina och hästarna likaså. I Onsdags startade Quite Windy på valla och var oplacerad. Var dock mycket nöjs med hästen och han satt fast med alla krafter kvar. Hoppas verkligen att han kommer med i bronsfinalen på Lördag.

I Fredags kvalade Milda Andover på Sundbyholm och Jorma som körde var mycket nöjd. Perfect King fick gå med in och gå ett rundbanejobb. Han gick 17,5 /2140 m och var väldigt spänstig. I morgon startar Coktail Bar på V75 på Romme. Perfekt springspår på 2640 m volt och jag hoppas att han leder länge. Kommer att lättas i balansen och gå barfota bak.

Pass upp! På Onsdag har vi en kvalhäst i form av mycket fina Dame Dream som vi hoppas mycket på. Sedan startar Rasken Q.C. i ett hyggligt lopp från spår 9. Rör han inte till det för mycket i huvudet så ska han nog räknas med chans. Inga ändringar är aktuella.

Ett nytt hästägargäng har tagit form och startas upp i ett HB från och med 1 April. Dom ska äga Todaysfreshair. En fin liten Orlando Vici avkomma. Några av tvååringarna har börjat gå fartlekar och känns onekligen väldigt bra. Så kul när småttingarna börjar röra på sig. Två som känns tidiga är Alladin Bro och Daddy’s Secret.

I Torsdags var jag och Björn Fällström som äger flera hästar hos oss på Menhammar och kollade unghästar. Fanns mycket fint.! Har varit extrem mycket sista tiden och då jag ofta kör buss till och från tävlingar och jobbar för fullt i stallet så har hemsidan uppdaterats lite sporadiskt. Måste bli ändring på det. På återseende och GLAD PÅSK! /MT