Proffstränarkursen

Är nu på plats på Wången för sista steget i proffstränarkursen. Åtta plus och sol i Jämtland 3:e november tillhör inte vanligheterna direkt. Intressanta föreläsningar väntar kommande 10 dagarna framöver. Breeders Crown helg och full fart väntar för dom som är hemma 7-8 november och jag hoppas att det kommer mycket folk på tävlingarna. Den gångna veckan var smått osannolik ..

Hästarna känns fanatiskt fina och alerta för dagen och det syns inte minst på resultaten. Tyvärr felade O.P.Q.C bort sig i en snäv situation men kändes oerhört spänstig, han startar på söndag igen i ett stayerlopp på V75 Eskils. Oförändrad balans. Special gick en väldigt fin tid i en snabb avslutning på Bollnäs i söndags och satt fast i mål.

Vinterträning väntar nu för hans del. Milda Andover och Ramon Dekkers gick rundbabejobb på Solvalla under Torsdagen på mycket bra sätt. Blir spännande med vinterträning på dessa två. Måste bara avsluta med att vi har fantastisk personal och är på väg att bygga ett riktigt vasst team. Om någon vecks ansluter sig även rutinerade Therese Johansson till oss och kommer närmast från Lutfi Kolgjini!