Proffstränarkursen leder mot sitt slut

Sista kvällen på Wången, med blandade känslor. Dessa tolv dagarna har blivit en blandad kompott . Vissa saker har varit superbra. Andra har varit rent ut sagt slappa. Det som var mest givande var föreläsningen med Hans Adielsson, ruggig tränare som jag sett upp till sedan jag var liten. Även mötet med Skarplöth och Johan Lindberg var givande. Blir spännande att se om dom lyckas med sina mål för travet. Gör dom det blir det fantastiskt bra!

Har även gått med ett fantastiskt härligt gäng som jag verkligen hoppas kunna hålla kontakten med. Många härliga karaktärer och framförallt duktiga yrkesmän / kvinnor.

Tillbaka till verksamheten hemma. O.P gjorde det bra i söndags på V75 i ett stayerlopp. Slutade trea och han drar alltid ett strå till stacken. Vi har även slagit “all time high” siffrorna på inkörda prispengar, känns ganska bra det med.

Rasken Q.C vann på Axevalla i tisdags. Helt okörd på en väldigt bra tid. Storm Cloud startade på Solvalla i Onsdags men hade otur hela loppet och fick aldrig se dagens ljus. Sparat till nästa gång.

Ikväll startar vi två på Gävle. Kalashnikov från spår 3. Skyhög kapacitet men varit ifrån ett tag. Går som innan. Fourteenosix ska ut i ett längre lopp och körs på chans från ett tråkigt utgångsläge. Troligtvis inga ändringar.

På lördag startar Coktail Bar i finalen av klass 2. Tråkigt spår 11 och körs på chans. Känns fin. Open eye på honom. Perfect King går ut i ett ramlopp . Stenhårt från spår 8 så kommer köras snällt