Rikstoto vinnare i måndags

I måndags hade vi en rikstoto vinnare i Coktail Bar. Han gick i ledning och gjorde det fantastiskt bra. Efter en tuff öppning och ett snabbt första varv spänstade han undan till seger på 14,2 /2140 m. Nu väntar final om 2 veckor.

Idag har vi Storm Cloud och Carmine Am ut på Solvalla. Storm Cloud går barfota r.o och i jänkarvagn, Spår 3. Måste visa uppryckning och duger normalt sett inte mot de hästar hon möter idag. Carmine Am känns fin hemma men ska gå med skor r.o och får ett snällare upplägg idag. Kan vinna ändå på kapacitet.

Lördag har vi Perfect King och O.P.Q.C ut. Kingen ska köras snyggt då han varit ifrån länge. Men jag bra kapacitet för klassen, inga ändringar. O.P kändes som han var på väg ur form och borde väl egentligen hållt undan senast. Har tränat lite tuffare i 2 veckor och känns faktiskt uppåt. Spår 12 grusar dock chanserna rejält. Men med rätt lopp är han nog med där framme, inga ändringar.

Söndag Bollnäs med tvåårige Special Edition, Spår 2 i volt. Tror 1 bara vinner men kan få lifta med i rygg och gå till slut kanske? Känns bra hemma, Inga ändringar. I övrigt så är i princip alla ettåringar i vagn nu och sköter sig väldigt bra. Plus i kanten till mina märrar som sköter sig otroligt fint ! Stallet hemma byggs för fullt och det närmar sig hemvändar dag. Vi flyttar åter hem 15 november. Kommer bli fantastiskt bra.