Nu är vi tillbaka på gården

Nu har vi varit hemma på gården i drygt en vecka. Det blev en bökig flytt och vi har mycket kvar att fila på innan det är klart, men gud vad skönt det är att vara hemma i ett nytt och fräscht stall!

Hästarna verkar trivas bra i sin nygamla miljö. Unghästarna går på lösdrift i flock och verkar även dom trivas bra. Denna veckan har alla fått skor och samtidigt blivit kollade av tandläkaren. Så dom får pausa veckan ut. Annars tränar dom på 4-5 km 4-5 dagar i veckan.

Den här veckan skulle vi varit till Axevalla igår men fick i senaste laget veta att tävlingarna var inställda. Tråkigt! Hästar i form och bra lägen.

Ikväll är det Solvalla som gäller. Perfekt King ut i lopp 5 från spår 8 bakom bilen. Gick som skjuten ur en kanon senast och fastnade bakom trötta ryggar. Hoppas på liknande insats igen. Inga ändringar.

Coktail Bar lopp 9 har fått spår 9 bakom bilen. Ny distans för honom och han får smygas med. Hoppas på en bra insats. Platschans på honom. Hoppas kunna köra med samma utrustning som senast. Återkommer i slutet på veckan med mer information och bilder. Må gott / Maria