En ny vecka med mycket att stå i

Ny vecka. Mycket att stå i som vanligt. Men kul. Dagen har gått åt till att köra fina ettåringar. Samtliga sköter sig fantastiskt bra. Känns bra inför framtiden. Igår hade vi två hästar till start på Eskilstuna. Fick chansen att vara med en snabbis borta på tjejkvällen på publikplatsen. Mycket uppskattat, fullsatt och bra drag med modevisning och utlottning av fina saker. Kan varmt rekommenderas!

Hästarna vi hade ut var Kalshnikov och Storm Cloud. Kalle var först ut och gjorde åter ett topplopp! Fick gå fram i dödens och kopplade grepp men blev nedspurtad av en som kom långt ut i banan. Storm Cloud var godkänd men blev matt till slut efter en ryggresa. Hon sög mycket luft under hela loppet och det blir utrustningsändringar tills nästa start.

I morgon startar Twilight Eyes på Gävle från spår 4 bakom bilen. Siktar på ryggresa och är en platschans. Torbjörn Jansson kör och brukar ha bra hand om damer. På Fredag startar Fourteenosix på lunchen på valla. Passande distans och avslutade sylvasst senast. Erik Adielsson upp på henne. Borde vara en hygglig platschans. Inga utrustningsändringar på dessa 2. Lördag är det Romme med Perfect King och O.P.Q.C. Kingen fick ett perfekt spår 1 och borde kunna utmana om ledningen. I den positionen blir han nog svårfångad. Han var mycket bra i senaste starten. Huvudlag bestäms på tävlingsdagen. O.P har nästan varit löjligt bra senaste tiden och går mot sitt bästa år. Tråkigt spår 15 bakom bilen och lärlingslopp. Han är beroende av att det klaffar lite under vägen. Men han är i bra ordning. Inga ändringar. Lovade ju lite bilder på nya stallet. Vi trivs väldigt bra ! Känns som att både detaljer och funktion har fallit väl ut. Personalen är också grym. Känns väldigt bra att ha så kompetenta hästskötare i ryggen.