Det börjar röra på sig

Den här veckan har minst sagt blivit inledd på ett blött sätt. Har regnat konstant i ett par dagar på gården. Inte riktigt vant mig vid ruskvädret ännu. Hästarna känns i alla fall fina. Tvååringarna tränar på fint. Cash Simoni och Todaysfreshair gick ett fint rakbanejobb i slutet på förra veckan . Todden växer allt mer och är inte så himla liten längre. Han rör sig väldigt bra. Cashen luffsar på i sin säregna stil. Lägger enormt mycket mark under sig.

A taste of honey och Daddy’s Secret känns också väldigt fina. Honey har kommit in i en växtperiod och kan vara lite knölig emellanåt. Men känns stark så hon får träna på.

Det börjar röra på sig i mitt lilla stall nu och flera hästar är startanmälda.

Ramon Dekkers startar på Solvalla Onsdag  i lopp 9. Fick naturligtvis spår 8 bakom bilen och jag kör själv. Hästen känns fortsatt fin och jag var nöjd och glad att han fick utdelning genom vinst i förra starten. Den här gången är tanken att smyga med och ge honom ett lopp i kroppen . Har en treåringsfinal på Romme i sikte mitten på November. Han kommer gå med oförändarad utrustning i loppet.

På Torsdag startar Milda Andover i lopp 11 på Gävle. Jorma var nöjd med henne senast och hon behövde definitivt loppet. Det känns som att hon är på gång i jobben hemma och jag hoppas att hon håller sig i skinnet. Har testat med helstängt hemma och det har gett en bra effekt. Värmer med det på Torsdag så får jag se om hon kan gå med det i loppet eller om hon snurrar till. Går med ryckgrejer för andra gången i lopp och kommer att ha aluminium fram och ev barfota bak. Kan vara värd ett litet spel på ändringarna…

Som det ser ut nu så går flytten dagarna runt 20 November. Återkommer med mer information. /MT