Milda positiv

Veckorna går fort nu. Flytten är daterad till 19-20 november , så nu packas det för fullt.

I Onsdags startade Ramon på Solvalla. Han värmde fint men fick inte travet att stämma helt i loppet och uppförde sig lite konstigt. Har lite att slipa på i balans och muskler på honom tills nästa start.

Milda åkte till Gävle i Torsdags och stod för en väldigt fin prestation. Var faktiskt lite smått chockad efter loppet att hon gjorde en sån ruggig insats eftersom hon har varit seg sista halvåret. Hon var otroligt spänstig och löpvillig . Med facit i hand så vinner hon nog loppet om jag bara går fram och pressar mig till dödspositionen.  Lätt att vara efterklok men hon kommer gå framåt rejält med den här prestationen innanför västen.

På Tisdag har jag tre hästar ut på Axevalla. Lopp 4 – Quite Windy gör comeback och det ska bli riktigt kul att köra honom igen. Det har nästan bara strulat i år och jag väljer att smyga igång honom. Har inte tryckt av honom något nämnvärt i rundbana så han behöver loppet. Tufft mostånd också. Går barfota r.o. och med norskt h-lag.

Lopp 6- Unique Findings gör spännande debut för mig. Han har haft problem hela året och jag fick honom i början på Juli. Han har tränat på ordentligt i sanden och hunnit gå två rundbanejobb på bra sätt. Han är tungt tränad och kommer behöva loppet! Kommer gå med öppet h-lag fast bomull och ev barfota r.o. Bra läge och jag vill bara se att han gör en bra presation och travar fint så att allt stämmer för honom.

Lopp 7- Global Tribunal är det lika med som den ovan. Han är möjligtvis något mer förberedd än Unique. En enkel häst med en säregen stil men han verkar tycka om att träna och tävla. Han går med öppet h-lag, barfota r.o. och urryckare. Även han har ett framspår på start och det ska bli spännande att se hur långt han räcker. Men som sagt så tränas mina hästar tungt och behöver oftast lopp i kroppen innan dom är på topp.

Sist men inte minst så är det sista dagarna på rosa bandet månaden . I år har det varit mycket uppmärksamhet kring cancern och den som har dragit det tyngsta lasset inom travet är Erik Adielsson. Han har kört i rosa dress hela månaden och skänker delar av sin körprovision under Oktober månad till just rosa bandet. Att han dessutom har haft högform är läckert och det blir en rejäl slant i pengapåsen till cancerfonden. Beundransvärt gjort ut av Erik. Dessutom är det en insamling startad på tradera dit folk har skänkt diverse olika saker som har auktionerats ut och kommer att auktioneras ut de sista dagarna i Oktober. Jag har siktet inställt på några saker som jag tänker försöka nypa till mig . Att pengarna dessutom läggs till cancerfonden gör det hela bara ännu mer drivande. Jag har mist båda mina föräldrar i cancer så detta är något som verkligen berör mig …

Kommer att jobba mer med min hemsida efter flytten. Vill utveckla och förbättra den på bästa möjliga sätt. Har redan fått lite feedback och ideér men vill gärna ha fler!  Så har ni något att komma med så är ni välkomna att höra av er. Vi hörs! /MT

På bilden Milda Andover som stod för en femstjärning insats i Torsdags på Gävle

img_0113