V75 på hemmaplan och ny häst i stallet

I Lördags 17 december hade vi V75 på hemmaplan Åby. Jag var “civilist” för första gången på flera år och måste säga att jag fick en väldigt positiv känsla i kroppen. Väl bemött av serveringspersonal och även av de som satt i totokassorna. Trevlig julmarknad i totohallen och en allmänt skön stämning på publikplats. Hoppas att Åby fortsätter på det här spåret så kan vi nog locka en hel del vanligt folk till travbanan igen.

Hästarna börjar piggna till igen efter lite förkylningar och dom allra flesta tränar på som vanligt. Efter nyår hade jag tänkt att komma igång med träningsrapporterna så ni kan följa era hästar vecka för vecka.  Ni får ha lite dock ha lite överseende och tålamod då jag roddar allt själv och inte är allför teknikintresserad. 🙂

En ny häst blev inköpt till stallet i Lördags. Wildest Dreams heter han. Ett riktigt charmtroll efter min favorithingst Yankee Glide. Kanske lite gammal moderstam men jag fattade tycke för honom direkt. Kemin bara stämde helt enkelt….precis som man kan känna med människor.  Fast hästar är helt klart trevligare individer..Han får landa lite hemma och träna på så får vi se om det blir någon mer start eller vinterträning. Hästen kom i alla fall i väldigt gott skick från Jeppe Juel och Sarah Bäckman.

Rolex Bigi är på väg tillbaka. Han gillar verkligen nya gården och trivs som ensam kung här. Ligger ett filmklipp ute på min Twitter om ni vill få en tjuvtitt på ett träningspass.

Bilden är på nyförvärvet Wildest Dreams

img_0894

God Jul och hoppas att ni alla får en lugn och skön helg med era nära och kära ! /MT