Gott Nytt År!

Så var årets sista dag här . Det här året har varit lite berg och dalbana för min del. Höjdpunkterna på året har varit prestationerna mina hästar gjorde på V75 i början på säsongen. Inköpet av gården var naturligtvis också ett stort beslut som kommer påverka mitt liv många år framöver . Men är ändå stolt och glad över att jag vågade gå ett steg längre än de flesta andra . Hästarna tränar på och det har tagit ett tag att försöka hitta rätt i träningen på de nya banorna . Det känns ändå bra och jag är nöjd med hur dom känns och tar åt sig av träningen . Sedan återstår det att se om jag måste korrigera saker och ting när dom börjar starta på. Jag rivstartar året med att ta ut tre stycken på Örebro 2 januari . Först ut är Tempest från spår 1. Var urusel senast men var inte heller kry då . Känns bättre i träning och var stark i intervallerna i veckan . Håller han sig bara lugn och inte pullar bort för mycket så ska han vara en platschans .  Quite Windy var jag besviken på senast men inte heller han var kurant för dagen . Han har dåligt med lopp och får gå ut här . Stort frågetecken på formen men plus på distansen .   Milda andover var lite tempotorsk senast då dom ströp tempot överdrivet mycket där framme . Hon gör det ofta bra och jag tror att formen är god . Bra spår gör att hon skall ses som en platschans. Norskt för första gången . / MT