Full fart i verksamheten !

December har närmat sig med stormsteg och nu har det redan hunnit bli dag två. Oktober och November har varit väldigt intensiva månader för mig jobbmässigt. Men vi har haft väldigt kul.  Tycker att hästarna har gått skapligt en längre tid och det är vi nöjda med.

Nya stallet är i full gång med att byggas. Byggnad ett som innehåller sexton boxar, står färdig med tak och har påbörjat isolering. Byggnad två som innehåller åtta boxar, personalutrymmen och hästduschar håller på att resas. Otroligt spännande och inspirerande !

Har även hunnit med att påbörja en utbildning i företagsamhet och ledarskap. Den sträcker sig över två år och är löpande med coaching och fysiska träffar. Speciellt framtagen för hästmänniskor med ledande positioner. Första utbildningen hölls på Strömsholm och var väldigt givande. Har fått lära mig en hel del nyttiga saker som man kan ta med sig och tänka på i vardagen. Har även träffat nya och spännande människor som sitter på ledande positioner inom andra delar av hästbranschen, både inom ridning och ridhästavel.

Kul att utveckla sig själv och sin verksamhet ! Hoppas även att detta kan smitta av sig på personalen.

Cecilia Kristoffersson har anslutit sig till teamet i form av webb ansvarig. Vi kommer att utveckla och förbättra hemsidan ytterligare för att nå ut till våra hästägare och spelare med ännu bättre information.

Hoppas ni har en trevlig första advent. Våran spenderas på Mantorp i eftermiddag. / Maria