En vecka kvar

Nu börjar det närma sig. Senaste veckan har minst sagt varit hektisk. Är mitt uppe i flytten och första lasset gick ner redan i Fredags. Sista lasset och hästarna går 20:e November, alltså nästa Söndag. Så nu är det bara en vecka kvar som sörmlandsbo.

Hästarna känns fina hemma i jobb. Tvååringarna jobbar på riktigt fint och vi har kunnat köra hela veckan trots snöoväder och vinter.

Helt ärligt så har det varit lite allmänt rörigt den sista månaden, mycket planering och packning av saker gör att det blir dimmigt fokus. Starthästarna blir det ju ett krångligt glapp för nu i samband med flytten, men det är som det är och bara gilla läget.  Det är ju inte varje dag man gör en sån här flytt så det är bara att ha tålamod och låta alla pusselbitar falla på plats innan man sätter högre krav.  Det är synd bara när flera känns på gång. Men det är omöjligt att hinna kuska runt på trav och flytta samtidigt.

En nyhet till nästa år som förhoppningsvis kommer berika både mig och personalen är ett samarbete med Stig Wiklund. Mentalcoach med goda meriter och skönt tänk.

Har smygstartat redan nu. Stig jobbar med ett flertal idrottare och en hel del framgångsrika profiler inom travet också.

I veckan har jag några starthästar. På Tisdag Eskilstuna är det Quite Windy och Global Tribunal. Windy var jag nöjd med senast. Har haft en knepig ligamentskada i hoven men kändes riktigt fin i loppet. han hade inte gått någon rundbana innan det och behövde loppet. Risk för skor på tisdag men annars går han som vanligt. Riktigt pissspår i form av spår 12 / 1640 m så ligger lågt.

Global Tribunal såg fin ut senast. Blev dock ömfotad av den vassa banan då himlen öppnade sig efter lopp 4 och var svår att bemästra barfota. Denna gång går han med skor och urryckare. Får se hur länge Jorma leder..

Kommer bli sporadiskt med information på hemsidan ett tag framöver pga flytten. Återkommer när vi har kommit hyggligt i ordning. / MT