Elitloppet närmar sig

Försommaren har äntligen tagit sig hit på allvar. Ett kommande elitlopp stundar och det kommer många intressanta hästar i år. Personligen så hoppas jag på en upploppsstrid mellan

Your Highness , Resolve och Royal Fighter. Så vi hoppas att dessa tre kommer till start ;).

Hemsidan har legat på is ett tag för att kunna förbättra och utveckla den ett steg åt det hållet som passar mig och de personer jag vill nå ut till. Jag hoppas kunna komma med lite mer bilder och information om hästarna. Framförallt dem som jag har hand om dagligen.  Sista tiden i stallet har verkligen varit upp och ned. Prestationerna hos hästarna har varierat även om jag varit nöjd med mesta delen av mina hästar. Tyvärr så får Storm Cloud lägga skorna på hyllan efter en lyckad säsong. Hon har fått en spark som tagit så pass allvarligt att hon inte kan tävla mer. Tråkigt att bli av med en sådan fin tävlingshäst. Men hon kommer absolut att bli en fin mamma.

Quite Windy har också gjort det jättebra hela våren och fick äntligen vinna senast efter en vilsam löpning. Han får pusta någon månad nu när det går som fortast så tar vi nya tag i  mitten på juni och försöker matcha honom snyggt. May Grace spurtade också jättebra senast och har verkat pigg och glad efter starten. Unghästarna har börjat gå intervaller på allvar och är nere på 30-35. De allra flesta är premiechansade och någon enstaka siktas mot tvååringsstart så dom går mest rutinjobb. Flera stycken som känns riktigt fina faktiskt. Personalen kämpar på. Tjejerna är riktigt duktiga och det känns som en god stämning på gården. Har även fått en ny extrajobbare på gården i form av den lokala förmågan Anna. Mycket duktig tjej.

 

Kommande starter i veckan närmast är Söndag för On The Line. Jorma upp och är inte så tokig. Går som senast och når han ledning är han svårslagen.

Återkommer med nästa veckas starter /MT