Nya hästar på G

Så var det Söndag igen. Veckorna går galet fort som vanligt, men det tyder väl på att man gillar sin livsstil. Skönt också att det börjar ljusna ute om kvällarna och det känns att vi går en härlig vår tillmötes. Banorna här har verkligen hållits i kanonskick senaste månaden och jag har kunnat träna hästarna precis så som jag önskat. Många känns fina och verkar bli starka av att gå i backen. Vågar knappt skriva det men en som håller extra fint intryck är Rolex Bigi. Rundbana väntar för honom och Unique Findings nästa vecka. Hoppas han får hålla ihop nu!

Denna veckan har jag även varit och besiktat unghästar . Älskar det ! Det är kul att åka runt och iaktta unghästarna och deras flockbeteenden. Dessutom är det kul att träffa folk och se deras tänk och ambitioner med deras uppföding. Vi alla vill ju få fram och skapa individer som tål att träna och tävla. Är inte så säker att jag vill köpa något från auktionerna i år då priserna i höstas var väldigt upptrissade. Visserligen otroligt bra för sporten men har svårt att rekommendera hästägare att köpa hästar för flera hundratusen om det inte är ett extraordinärt avelsvärde i dom. Säger som Tarzan….det går att hitta stjärnor ändå!

Extra kul den här veckan var också att mina goda vänner och tillika grannar vann på V75 med deras stenhårda märr Önas Ida. Hon har haft en sällan skådad formkurva och tävlar otroligt jämnt och bra. Hon tränar dessutom på banorna här så jag ser ju henne två dagar i veckan. Hon såg riktigt vass ut i jobb här i veckan. Om jag spelade? Nej…..det är ju som vanligt.

Lite nya hästar har kommit in till stallet. Milles Madrik och Milles Fighter. Kul med hästägare som satsar. Båda två är fina individer och ska bli väldigt roliga att jobba med. Är så glad och tacksam över ägare som väljer att satsa på mig som relativt ung tränare.