Seger för Cashen på Örebro

Riktig pangvecka det här. Hästarna har tränat bra och personalen är på topp. Inom kort att kommer vi att kunna presentera två riktigt roliga nyheter.

I Onsdags startade Milles Madrik som gick en 17 tid igen men som har svårt att få luft. Får se om det blir någon halsoperation för denne. Milles Flirt blev det helt fel för, stekhet i dödens och hårt tempo är inte hennes melodi som helst ska gå i rygg och på rulle.

 

Cash Simoni fick äntligen starta och egentligen var det en riktigt dålig anmälning av mig då det var stängt vid en hög prissumma. Men Cashen löste det på bästa sätt och efter en lugn start och position långt bak i fältet svepte han och Jorma Kontio fältet på bortre lång och vann bekvämt med tre längder. Hoppas och tror att detta blir stallets reklamhäst nästa år.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi är redan inne i December och det är full aktivitet som gäller. Vi har ju inte så många starthästar så vi kan lägga ner mycket tid om omsorg på våra unghästar. I princip samtliga har kunnat träna på obehindrat 5 dagar i veckan sedan inkörningen  och det känns otroligt skönt att ha lagt den grunden. Nu får dom ta det lite lugnt i två veckor i December så att dom tar åt sig av träningen och får växa lite till.

På Lördag är det V75 på hemmaplan och vi bjuder på glöggmys i loungen. Varmt välkomna upp! / MT