Nya hästar och kalla minusgrader

I veckan så har några intressanta nyförvärv kommit till stallet. Det handlar om fyraåriga märren Shantaram som visserligen inte hunnit med så mycket i sin karriär men som är en fin typ av häst. Jag gillar stammen på henne skarpt,framförallt på modersidan. Hon har inte mindre än två miljonärer till syskon. Carambole P och Practical Joke.

Den andra hästen är en fin liten märr vid namn Milles Ulrika. “Ullis” är efter Turbo Sund och har ett fint uppseende och snygga exteriör. Hon är dessutom väldigt trevlig att handskas med.

Har även plockat hem mina unghästar från Molnebo. Är supernöjd med dom på alla sätt och vis. At Risk är något alldeles extra.

Minusgraderna har anlänt till Fåglum….brrr…. i skrivande stund så är termometern på -13. Det är sviiiinkallt för er som aldrig varit i Göteborgstrakterna på vintern. Måste säga att vi håller banorna väldigt fina ändå. Utan att behöva ha en massa salt i materialet. Nu laddar vi för en jobbhelg och trav på Måndag. Håll tummarna för att dom sköter sig! /MT