Härliga travveckor

Vi har klivit in i slutet av Juli. Sommaren har gått oerhört fort. Stochampionatshelgen är avklarad och bjöd på många fina hästar. Vi hade två ut från stallet den helgen.

Önas Ida gjorde sin absolut sista start i Fredags och slutade 4:a på en 13-tid. Hon spurtade som vanligt bra. Nu väntar avelsboxen för hennes del då hon redan är dräktig med Revenue.

Rolex Bigi gick ut i silverdivisionen på Lördagen. Jag hade förhoppningar om att han skulle kunna hålla upp ledningen eller i alla fall få rygg ledaren. Tyvärr blev det tredje in och efter mycket strul loppet igenom blev han kvar där med gott om krafter och tussarna kvar. Nu får han testa att starta med tätare intervall så får vi se hur det passar honom. Han brukar ju dock gå bättre med lite mellanrum mellan loppen. Finns dock dåligt med lopp så vi får helt enkelt testa.

Vi har fått en ny anställd. Hon heter Ida Grafström och kommer att presenteras inom kort. Jättekul att få in en duktig tjej till i teamet.

Annars är bygget av sandbanan i full gång. Hoppas på att den står klar inom sex veckor.

Nästa vecka börjar några av de  nya ettåringarna komma hem. Vi har fem klara , men har plats för ytterligare några till.

/MT