God Jul & Gott Nytt År!

23 december, solen skiner och det är 8 plusgrader (!). Bussen är på rull mot bergsåker där det är V75 ikväll. Vi har två hästar med oss.

Storm Cloud i lopp 1. Voltstart och lärlingslopp. Med bra resa ska hon räknas.

Kalashnikov verkar det bra med. Han startar i lopp 7 med spår 3 bakom bilen. Tränar bra och sist trivdes han bara inte på banan. Går oförändrat. Möter lämpligt motstånd.

Rasken Q.C blir tyvärr struken på söndag. Vi har haft några som presterat sämre och dom blev kollade i halsen igår . Slem på samtliga. Skönt med lite julledigt för dessa.

Tempest startar på Eskilstuna på fredag. Spår 4 på bakre volten. Tränar bra hemma men betett sig underligt mellanåt på banan. Får ta det här loppet som ett test.

Quite Windy startar på onsdag på Solvalla. Gick väldigt bra efter ett längre uppehåll senast och bör gå framåt med lopp i kroppen. Tyvärr fick han spår 8 och jag hoppas kunna få köra snällt med honom fram till upploppet. Ev norskt igen.

Annars rullar det på väldigt bra i stallet. Det underlättar verkligen med duktig och kunnig personal. Unghästarna känns fortsatt fina och framförallt så pinnar dom på sina 6,4 km på ett bra sätt. Har även en spännande tid framöver med dom som fyller 3 vid skiftet. Dom känns väldigt starka och fina.

Återstår väl bara att önska er alla en God Jul & Gott Nytt År. Och så hoppas vi på ett bra 2016.