Fullspäckad vecka med flera starthästar

Flera starthästar ut under veckan. Det börjar på onsdag med Rolex Bigi på Solvalla. Bra läge denna gång men stentufft motstånd. Hästen har känts bra en längre tid men fått dålig utdelning i loppen. Han ska i första hand köras snällt. Ny kusk denna gång.

På torsdagskvällen startar Ramona Q.C på Gävle . Har varit åtgärdad och tränat på en tid. Kapabel häst men snurrig. Vid felfri avgång hoppas vi på en fin peng.

Fredag är det fyra hästar ut från stallet på Romme.  Quite Windy startar i ett långlopp efter uppehåll. På pappret lite lättare än vad han är van vid. Dock bynglig från spår 2 i volten. Eftersom han har avsaknad av lopp i kroppen ligger vi lågt på förhand . Två hästar ska ut i lärlingsloppet. Spår 6 för Storm Cloud som även hon varit borta ett tag. Hon tränar på starkt men saknar också lopp i kroppen. Hoppas på bra resa.

På lördag åker vi till Färjestad där jag kör O.P.Q.C från bricka 7 bakom bilen i finalen till DAM-SM. Åtgärdad efter att ha startat på men känns bra! Hoppas på tempo i loppet då han gillar att spurta. Inga ändringar är aktuella​