Fredagsklippet en lite succé

Söndagen avslutades positivt. Efter en mindre bra tävlingsvecka så fick jag avsluta med en kuskseger tillsammans med May Grace vid Söndagens tävlingar på Axevalla. “Maysan” var en av mina absoluta favoriter när Markus hade henne i träning så var väldigt kul att få vinna med henne igen och hon återfinns nu i träning hos ägaren och uppfödaren Mats Stillnert.

Önas Ida är fortsatt dräktigt och kommer få tävla på någon månad till. Riktig järnlady det där!

Var och kollade på unghästar i går på Härlingstorp samt Conrads. Hittade några fina hästar…  Kommer att finnas ett par andelshästar med olika upplägg tillsalu under hösten. Hör gärna av er för mer information.

På Tisdag går ett gäng ner till Åby för att gå provlopp. Hoppas på positiva insatser.

Testade ett nytt lite roligt inslag på våran facebooksida i Fredags. Vi börjar med Fredagsklippet. Visar runt lite bakom kulisserna vad som händer och sker i och runt ett travstall. Kommer ut kl 15.00 varje Fredag em.  Ska försöka få till att lägga ut det här med

I morgon startar Milda Andover på Halmstad . Barfota bak och norskt h-lag. Har varit bra i träning men kan behöva loppet. Bakspåret och bra hästar drar ner chanserna lite.