Förra veckans resultat och denna veckans starter

Förra veckan Inledde måndagen på Färjestad med kalashnikov och O.P.Q.C. Kalle var inte som bäst, han fick dock en tung resa men var inte kurant. O.P.Q.C däremot fick en fin resa av Elin Gustavsson och spurtade till säker seger.

Tisdagen startade Ramona Q.C och gick hyggligt. Orutinerad och behöver lopp i kroppen. Breddlopp är väl kanske inte att föredra med en treåring.

På Torsdagen startade Quite Windy på Eskilstuna. Fick en bra resa men var ovanligt blek . Blodprov tagna på honom . Är kanske bäst barfota r.o.? Veckans starter avslutades på Gävle med Rolex Bigi i silver. Fick ett perfekt lopp av Torbjörn men var seg och svarade nästan negativt på norsken . Han travade dock inte som bäst och ska kollas upp. Gick trots allt 11,2/2140 m så det känns hårt att säga att man är missnöjd.

Denna veckan inleder vi Måndagen på Mantorp. Rasken Q.C i lopp 2 från spår 1 i volt. Känns bra hemma och är lättad i balansen. Fått ett par lopp i kroppen nu så kan vara en halvchans . Storm Cloud i lopp 5 från ett tråkigt spår 8 /1640 m. Går barfota r.o och behövde loppet senast . Känns dock långsökt att tro på något annat en platschans/pengar. Gillar dock Mantorp .

På onsdag startar O.P.Q.C i ett försök till K.G bertmarks från spår 11 bakom bilen . Mats Holmstedt kör . Hästen känns fortsatt bra och borde vara en fin vinstchans. Carmine Am går ut i Gay Noons lopp från spår 3 . Känns bra hemma och är en fin typ. Kriteriekval stundar för honom efter och han behöver framförallt loppet inför större uppgifter. May Grace går ut i ett ganska så öppet lopp. Går framåt för varje lopp hon får men är en seg typ. Platschans . Ramona Q.C går ut på fredag på Solvalla lunch . Tråkigt spår 12 . Planerar skoryck på denna dam . Är hon frisk och kry och huvudet är med henne så kan hon faktisk spurta hyggligt. / Maria