Detta händer och sker

Förra veckan var riktigt bra. Då jag blivit drabbad av den härliga influensan under mitten på förra veckan så har jag fått koncentrera mig mest på hästarna. Quite Windy och Storm Cloud var jag otroligt nöjd med i finalerna trots den dåliga utdelningen. Klockorna på Stormen efter den inledande galoppen visade 11,7/1900m läste jag i någon tipstidning. Stämmer det är det ju vansinnigt bra! Windy sprang så fort han kunde ute i spåren i en väldigt snabb avslutning. Båda känns iaf fina. I Torsdags var vi upp till bergsåker.

Milda Andover gjorde tävlingsdebut och vann på 17,8/2140m på ett bra sätt. Hon har bara tränat tungt och lär gå ännu mera framåt med det loppet. Tempest var jag besviken på direkt efter men vi kollade upp honom direkt dagen efter. Luftvägarna såg inget bra ut så han skall vara ursäktad. Mer prover kommer att tas på honom . Resterande hästar tränar på riktigt bra. Många som kvalar i veckan och det är ju alltid spännande. På Tisdag åker vi till Bollnäs. Där kvalar en av mina favoriter Dame Dream och Special Edition startar. Special hade tränat väldigt bra inför årsdebuten men klev av sig en sko i volten och sedan var den dagen förstörd . Kommer testa rycka skorna på honom i morgon från ett bakspår i ett tio hästarsfält och jag hoppas verkligen han gör ett bra lopp. Kan väldigt mycket men är ganska svår.

Jorma upp. På Onsdagen kvalar Strawberrydaquiri och Diablo Sisu på valla. Torsdag är det Örebro som gäller. Coktail Bar startar i ett billigt lopp från tillägg och normal sett så har han en väldigt bra segerchans !! Barfota bak och helstängt som vanligt. På fredag startar Rasken Q.C. från bakspår i ett amatörlopp på valla. Den hästen har varit en besvikelse i år så det är låga förhoppningar på honom. En hel del andelar börjar bli sålda i våran andelshäst Todaysfreshair. Riktigt kul ! Han känns dessutom jättefin. Finns någon kvar så passa på!