Felicias hästar

Bicc´s Tobee – Mår bra och är fortsatt pigg och glad. Gick dubbelheat idag (fredag) och kändes otroligt fin! Har utvecklats massor och gör tävlingsdebut inom kort.

Bold Request – Har varit på återbesök hos veterinären och njuter av ledigheten.

Gelato Pellini – Efter lite korrigering i utrustningen skötte hon sig bra och gjorde en jättefin prestation på Axevalla i tisdags, riktigt duktig! Har tagit loppet bra och känns fortsatt fin i ett lugnt jobb efteråt. Startar kommande tisdag på Mantorp.

Listas Champion – Var helt överlägsen vid seger igår (torsdag) på Åby, gjorde ett kanonlopp! Har tagit loppet bra och är fortsatt pigg och glad, en riktigt charmig kille!

Mona Moonlight – Tränar på bra, gick dubbelheat tillsammans med Bicc’s Tobee idag (fredag) och hon kändes också väldigt fin! 

Randemar R.D. – Har joggats i skogen i veckan, vilket alltid uppskattas. Gick även ett lugnare jobb i sanden i slutet av veckan och känns fortsatt fin.

Zebulon – Har besökt veterinär i veckan för lite småfix och njuter av lite ledighet.

Önas Samir – Upplevdes inte riktigt som sig själv i tisdagens start på Axevalla. Blev uppkollad av veterinär dagen efter, men denne hittade inget att anmärka på. Har fått ta det lite lugnt resten av veckan.

Maria och Dwights hästar

Buckbeak – Har joggat på i veckan, varit lite busig och haft lite hyss för sig, men är en fin häst.

Dartboard – Blev ombehandlad vid återbesöket hos veterinär. Halsinfektionen har nu läkt ut. Ska börja jogga nästa vecka.

Fighter Simoni – Gjorde det okej på Axevalla i tisdags utan att vara på topp. Blev lite åtgärdad vid en veterinärcheck, nu blir det någon vecka i hagen,

Hennesi Beyond – Fortsätter att träna i sanden, är lugn i jobben, vi är så nöjda med henne.

Icebreaker Pellini – Började veckan med att jogga lite lugnt, gick sedan ett lätt jobb under fredagen. Siktar mot ett lopp i Halmstad nästa lördag.

Macahan – Gjorde en fullgod insats på Åby under torsdagen. Vi var jättenöjda, synd bara att han inte fick bättre utdelning. Han har tagit loppet mycket bra.

Slave To Queen Cal – Hon fick en spark den gångna helgen, men har repat sig bra och var fin i torsdagsjobbet.

Sultan of Sand – Har tagit loppen bra och känns helt okej för dagen.

Leifs hästar

Hold the Line – Är på sommarbete och låter en skada läka ut.

Ebbas hästar

Anna K.J. –  Har tränat på som hon ska under veckan och gör allt fortsatt rätt.

Chandy R.D. – Har tränat på här hemma under veckan och startar idag (fredag) på Årjäng, blir rycktussar för första gången, spännande!

Email – Har börjat jogga igång igen under veckan, pigg och glad för dagen! 

Sensitive Tile – Tagit loppet på rätt sätt och känns väldigt fin. Tränat på både i sanden och på rakbanan under veckan. 

Walker –  Gått sina intervaller som hon ska under veckan, känts riktigt fin och spänstig i jobben. Startar på Mantorp kommande tisdag, som vi ser fram emot.

Jennys hästar

Alexi La Ma – Tränar på fint och gör fina framsteg.

Bingo Pop –  Haft en lugn vecka efter behandling, och nu börjat jogga lite lätt.

Luringen La Ma – Kommit igång med lättare träning i veckan och är  glad över det.

Phenomene Zon – Laddar för start kommande tisdag på Mantorp. Ska bli spännande, hon har tränat bra och mår fint.

Rise n´Shine Vixi – Varit på återbesök hos veterinären och allt såg fint ut, så veckan avslutades med en lättare joggingtur i skogen.

Önas Spartacus – Tyvärr startgalopp senast, men han kommer igen och har tränat på bra i veckan.

Önas Tindra – Går fortfarande ute, men kommit in och börjat jogga.

Sagas hästar

Adventure Ahead – Är lite för het, han gör jobben bra annars. En mycket fin häst, som lyssnar bra fast han är så hingstig.

Ahaa Gel – Har tränat på mycket bra i veckan, jättefin, mysig, speciell häst. Fortsätter att finslipa med henne. Framtiden ser ljus ut.

Conrads Tyra – Har fått en mycket välförtjänt och välbehövlig uppfräschning, lite kort vila sedan laddar vi om.

Diamond Dana –  Är färdigbehandlad och joggas, han kan vara lite seg ibland, men när han vaknar till känns det som en helt annan häst, då är han jättefin verkligen. Vi ska försöka få fram mer av dom sidorna av honom.

Dirty Sweet – Har blivit lite behandlad, tuff tjej som får vila lite kort och laddas upp till nästa vecka även hon.

Jacqueline Ice – Gjorde ett mindre bra lopp på Axevalla, så vi ser över henne lite mera.

Ontario – Har kommit in en kort sväng och joggats, snäll häst som verkar nöjd med livet. Ska bli väldigt roligt att få lära känna henne mera och se henne utvecklas.

Rays hästar

Hej! Alla tvååringar spenderar fortfarande sin tid med att jogga varven på skogsvägarna och i röra sig gräshagarna. De känns perfekta i träningen och är glada i hagen, alla växer ut till vackra hästar och ser ut som superstjärnor de är./Mvh Ray