Vecka 25

Felicias hästar

Bicc´s Tobee – Känns fortsatt väldigt fin i jobben. Har under veckan passat på att sova ute några nätter när det varit så skönt väder, tillsammans med kompisen Zebulon, verkar jättenöjd!

Bold Request – Gjorde en fin prestation i fredags på Halmstad. Har tagit loppet bra och gått ett lugnt jobb i sanden efteråt och senare under veckan besökt veterinären för lite uppfräschning. Får njuta av några dagars välförtjänt vila nu.

Gelato Pellini – Kändes superfin inför loppet i fredags, men hoppade tråkigt nog i starten. Har tränat på som vanligt i veckan och tar nya tag på tisdag, då hon startar på Axevalla.

Listas Champion – Mår toppen, har tränats lite tuffare i sanden denna veckan och allt känns bra. Startar på Åby kommande torsdag.

Mona Moonlight – Har gått 6 intervaller i sanden i veckan och känns bättre och bättre. Spänstig och fin!

Randemar R.D. – Har tränat på bra i veckan och känns jättefin! Laddar inför start på söndag i Kalmar.

Zebulon – Mår bra och är jättenöjd över att ha fått sova ute lite i veckan och har busat massor med kompisen Bicc’s Tobee. Känns väldigt fin i jobben.

Önas Samir – Gjorde en jättefin insats på Halmstad i fredags. Har tagit loppet bra och har gått lite lugnare jobb denna veckan. Laddar om för ny start nästa vecka på tisdag på Axevalla.

Maria och Dwights hästar

Buckbeak– Åkte med oss hem från Mantorp under torsdagen. En jättefin tvååring som är i fint skick. Det ska bli jättekul att få träna igång honom.

Dartboard – Var trea på Färjestad i måndags. Det var mycket bra gjort med tanke på att han hade en halsinfektion i kroppen, vilken upptäcktes vid en rutinkontroll dagarna efter. Trots det travade hästen nytt rekord. Nu blir det lite medicinering i väntan på nya uppgifter.

Fighter Simoni – Allt är bara bra inför starten på Axevalla kommande tisdag. Han är jätteladdad.

Hennesi Beyond – Hon tränar på i sanden och är fortsatt väldigt fin att köra. Nu ska vi försöka få upp flåset på henne framöver.

Icebreaker Pellini – Blev uppkollad (ren allmänkoll) av veterinär i onsdags och det var inga stora grejer som hittades. Ska träna på i nästa vecka och han en spännande uppgift i början av juli.

Macahan – Också han kollades rutinmässigt av veterinär i onsdags, detta utan anmärkning. Hästen känns jättefin och ska träna under fredagen för att sedan starta på Åby kommande torsdag.

Slave To Queen Cal – Hon gjorde ett jättefint lopp förra veckan och fortsätter att kännas fin. Hon startar igen i början av juli.

Sultan of Sand – Gick mycket bra som målfotoslagen i Mantorp under torsdagen. Det var synd att det blev en omstart. Han skötte sig dock jättebra i ryggar i loppet.

Leifs hästar

Hold the Line – Är på sommarbete och låter en skada läka ut.

Ebbas hästar

Anna K.J. –  Har under veckan fortsatt att jogga ute i skogen, varit pigg och glad!

Chandy R.D. – Gjorde bra ifrån sig när hon startade på Axevalla, jättenöjd över henne! Hon har tagit loppet på rätt sätt och varit pigg och glad. 

Email – Tagit det fortsatt lugnt under veckan och njuter av att gå i hagen med kompisarna och äta gräs. 

Sensitive Tile – Har varit pigg och laddad under veckan och igår (torsdag) gjorde hon ett riktigt kanonlopp på Mantorp och spurtade till sig en seger! Vilken tjej, superstolt!

Walker –  Har tränat på som hon ska under veckan och gått intervaller i både sanden och på rakbanan. Känns fortsatt väldigt fin!

Jennys hästar

Alexi La Ma – Tränar på bra och är en riktig livsnjutare.

Bingo Pop –  Skötte sig fint på Vaggeryd och fick med sig en andraplacering hem. I onsdags fick han genomgång av veterinären och fick lite behandling, mår bra och är snart tillbaka på banan. 

Luringen La Ma – Var på återbesök oss veterinären i onsdags, allt såg bra ut, han mår bra för dagen och mycket nöjd.

Phenomene Zon – Har tränat på fint i veckan och mår riktigt bra.

Rise n´Shine Vixi – Gjorde en strålande insats på Axevalla och kammade hem en vinst! WOW! Jag är så stolt över henne. Hon mår bra och fick lite behandling av veterinären dagen efter loppet. 

Önas Spartacus – Startar nu på söndag i Kalmar, han gör alltid fina prestationer så ska bli spännande, har tränat på fint i veckan och mår prima.

Önas Tindra – Går i hage med kompisar.

PS Hästarna och jag önskar er alla en trevlig midsommar!!

Sagas hästar

Adventure Ahead –Jobbat på bra i veckan, lite het. men gör det ändå mycket bra.

Ahaa Gel – Tränar på finfint i sanden, riktigt härlig att köra.

Conrads Tyra – Har tränat rakbana och sand, hon var dock lite sämre i sista jobbet i veckan, så hon ska kollas upp.

Diamond Dana –  Har blivit behandlad lite till i ett framben, så han är i hagen med kompisarna i veckan.

Dirty Sweet – Känns bara bra, mysig tjej som trivs riktigt bra i stallet.

Jacqueline Ice – Ska köra ett rundbanejobb med henne och sedan starta på tisdag på Axevalla.

Rays hästar

Hej! Alla hästar gick sina varv i skogen den här veckan, alla verkade glada och mådde bra. De växer lite, men ser superfina ut, jag är riktigt nöjd med dem. /Mvh Ray